Menu

Wandelgidsjes

26-03-2015, 10:44 pm

Naast stadswandelingen met gids biedt het Goudse Gidsen Gilde sinds enkele jaren ook een uitgeschreven stadswandeling van circa twee uur aan. In dit wandelgidsje, getiteld Op pad in historisch Gouda, wordt u in circa twee uur langs de mooiste plekken van Gouda geleid. Bijzonder is dat in het gidsje de Goudse gidsen zelf aan het woord komen. Iedere gids vertelt kort iets over zijn of haar favoriete Goudse monument en waarom dit volgens hem of haar de mooiste plek van de stad is. Het zijn deze persoonlijke gidsenverhalen waardoor Op pad in historisch Gouda zich onderscheidt van andere geschreven stadswandelingen.

Vanwege het succes van de Nederlandse versie van ons wandelgidsje – bijna 6000 exemplaren verkocht in amper twee jaar tijd! – zijn er in 2014 ook Engelse en Duitse vertalingen verschenen. Dankzij respectievelijk A Walk Through History en Goudas historischen Innenstadt kunnen nu ook buitenlandse toeristen alles te weten komen over de geschiedenis van Gouda en zijn inwoners.

Alle versies van dit rijk geïllustreerde gidsje zijn voor 2,95 euro te koop bij de Goudse VVV, en de Goudse boekhandel Verkaaik.

Het nieuwe wandelgidsje van het Goudse Gidsen Gilde

Presentatie A Walk Through History 19 april 2014 (klein) Aanbieding boekje 080814

 

 

Dit bericht is gesloten voor reacties